sábado, 16 de febrero de 2008

L'home de ferro

Aquesta història és la d'un pare que realitzava cada any algunes proves d'Ironman. La seva major il·lusió era competir algun dia al costat del seu fill.
Aquest fill va nèixer amb paràlisi cerebral. L'home mai va veure aquesta situació com un obstacle, i va entrenar encara més fort, acompanyat del seu fill, durant anys fins que va arribar el moment. Es van inscriure a una prova, quan l'home ja havia arribat als 60 anys.
Pels que no coneguin de que va això de l'Ironman, aquesta modalitat és una de les més exigents del món. Son proves per gent molt preparada tant física com mentalment, ja que consta de:

1r. 3.800 mts. de natació.
2n. 180 kms. de res de bicicleta.
3r. Quan ja has calentat suficient amb l'anterior, una maratoneta (42,2 kms).

El récord de temps en fer un Ironman està establert en 8 hores i 4 minuts, i l'home de la nostra història va trigar 17 hores en fer-ho acompanyat del seu fill. Com que per realitzar la prova es tanquen carreteres i espais al trànsit, en aquesta ocasió es va optar per mantenir tancats aquests llocs fins que no van passar tots dos. Avui dia, pare i fill han participat en 6 Ironmans (baixant de 14 hores), a més d'altres proves esportives.
Pare i fill van donar tot un exemple de superació, de coratge, de vida.....
El vídeo, per cert, es diu "CAN" (puc), i no deixa indiferent.





No hay comentarios:

Ángel exterminador

  Mitya apenas recordaba el momento exacto en el cual, unos meses atrás, su jefe le dijo que toda la unidad viajaría a Bielorrusia a unas g...